Naast de ‘standaard’ schoonmaakdiensten wordt er ook vaak een beroep gedaan op onze specialistische reiniging. Onze specialisten hebben de juiste vakkennis, expertise en het materiaal in huis om deze specialistische reiniging voor u uit te voeren. Wij bekijken op locatie wat uw probleem is en stellen op basis daarvan een schoonmaakplan op. Geen uitdaging is ons te gek, we verzorgen graag een oplossing op maat!

Er zijn verschillende schoonmaakwerkzaamheden die vallen onder het specialistisch reinigen. Waar we vaak mee te maken hebben is bijvoorbeeld een opleveringsschoonmaak, toetsenbord reiniging of dieptereiniging van sanitair.

Opleveringsschoonmaak

De oplevering van een bedrijfspand, nieuwbouwproject of woning wilt u zo snel mogelijk realiseren. En daar hoort het specialistisch reinigen ook bij. U dient uw pand dat u wilt verhuren of verkopen immers op een representatieve manier op te leveren. Dat zorgt voor een goede afhandeling en maakt de verhuur of verkoop een stuk eenvoudiger. Een opleveringsschoonmaak is een hele klus, die u beter kunt overlaten aan een professional. Denk bijvoorbeeld aan de volgende werkzaamheden die uitgevoerd kunnen of moeten worden:

  • Het afvoeren van bouwmaterialen en -puin
  • Dieptereiniging van sanitair
  • Verwijderen van stucresten en verf
  • Reinigen van (betonnen) vloeren
  • Reinigen van de ramen en gevel

Dieptereiniging sanitair

Het grondig reinigen van het sanitair hoeft natuurlijk niet alleen bij een opleveringsschoonmaak te gebeuren. Het is verstandig om eens in de zoveel tijd ook al uw sanitair te voorzien van een dieptereiniging. Heeft u dagelijks of wekelijks een schoonmaker die ervoor zorgt dat alles er weer spik en span uitziet? Het behandelen van moeilijk bereikbare plekken wordt niet standaard in deze werkzaamheden meegenomen. Bij een dieptereiniging van uw sanitair doen wij onder andere het volgende:

  • Demonteren van de toiletpot en wastafel
  • Reinigen en ontkalken
  • Schoonspuiten van de afvoer
  • Onderhoud van de kitvoegen en eventueel afkitten

Toetsenbord reiniging

Het toetsenbord is in bijna ieder beroep onmisbaar. We maken er dan ook dagelijks veel gebruik van. Wist u dat op een toetsenbord meer bacteriën zitten dan op een wc-bril? Op en in het toetsenbord verzamelen zich een hoop etensresten, stof, haren en zelfs nagels. Geen smakelijke gedachte dat dit een broedplaats is voor bacteriën. Het is daarom belangrijk om de toetsenborden in uw kantoorpand met regelmaat te voorzien van een professionele toetsenbord reiniging met perslucht.