Kent u dat gevoel als uw huis weer helemaal fris en fruitig is na een grote schoonmaakbeurt? Dat tovert een grote glimlach op uw gezicht. Net als een schoon huis, bevordert een schone kantoorruimte de productiviteit. En dat tovert dan weer een lach op ons gezicht! Basale gaat verder dan alleen het schoonmaken van uw kantoor. Onze specialisten blinken uit in service en denken graag met u mee. Is er een ingelaste bijeenkomst en moeten er meubels verplaatst worden? Of is er een belangrijke afspraak ingepland en moeten de ramen van het kantoor extra goed schoongemaakt worden? In overleg is vrijwel alles mogelijk!

We willen u graag als schoonmaakpartner ondersteunen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de algehele uitstraling van uw kantoor. Immers, het oog wil ook wat natuurlijk!

Voordelen Basale als schoonmaakpartner

  • Meer dan schoonmaken alleen. Indien gewenst verzorgen wij ook uw klein onderhoud.
  • U heeft altijd één vertrouwd aanspreekpunt. Wij werken met vaste krachten die een bak aan ervaring hebben.
  • 24/7 service (calamiteiten schoonmaak). Mocht er onverwachts direct een kantoor schoonmaak nodig zijn, dan hoeft u maar te bellen en wij staan voor u klaar. 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Wel zo’n fijn idee, toch?
  • Specialistische reiniging zoals dieptereiniging van uw sanitair, oplevering van nieuwbouwprojecten of misschien wel het schoonmaken van toetsenborden op kantoor. U kunt het zo gek niet bedenken!

Meer informatie over de schoonmaak van kantoren?

Nieuwsgierig naar wat Basale voor u kan betekenen met betrekking tot het schoonmaken (en meer) van uw kantoor? Of heeft u vragen en bent u op zoek naar persoonlijk advies, belt u dan met één van onze specialisten naar het nummer 040 242 64 86