Schoonmaak & klein onderhoud: nét dat stapje extra

Wij doen voor u graag nét dat stapje extra. Naast onze core business als schoonmaakbedrijf verzorgen wij ook het klein onderhoud voor uw pand. Onderhoud is belangrijk voor het behoud van het pand en wij begrijpen dat dat voor u niet altijd gelegen komt om het zelf te regelen. Daarom nemen wij die zorg graag uit handen! Wij controleren voor u een aantal zaken en repareren dat wanneer dat nodig is. Uiteraard kunt u zelf aangeven wat u van ons verwacht, we stemmen dat graag met elkaar af.

Van lampen tot kleine verbouwingen: het kan allemaal!

Zo controleren wij bijvoorbeeld de verlichting in uw pand: brandt alles nog of zijn er lampen die vervangen moeten worden? U hoeft hiervoor niet apart een elektricien te regelen, wij zorgen ervoor dat u hier geen omkijken naar heeft! Zo inspecteren we ook de toiletten tijdens onze onderhoudsrondes. We controleren of alles nog naar behoren werkt (blijven ze niet lopen, bijvoorbeeld?) en lossen dit op, zonder dat u er hinder van ondervindt.

Heeft u hele andere klussen die geklaard moeten worden, zoals een herindeling van uw kantoorpand of het vernieuwen van uw gehele sanitaire voorzieningen? Het plaatsen van tussenwanden, of het verplaatsen ervan, is geen enkel probleem. U behoudt dezelfde contactpersoon van Basale die u gewend bent, dat is wel zo makkelijk, toch?