Of we het nu over de vloer in een kantoorpand, portiekwoning of parkeergarage hebben, in ieder pand worden vloeren intensief gebruikt. Vloeronderhoud is dan ook onmisbaar om een schone basis te realiseren voor uw leef- en werkomgeving. Echter, elke vloer is anders en daarom moet er gekeken worden naar de beste manier van onderhoud voor uw type vloer. Hierbij hoort ook het gebruik van professionele onderhoudsmiddelen.

Een breed scala aan opdrachtgevers

We zijn er trots op dat we een breed scala aan tevreden opdrachtgevers mogen bedienen. Denk bijvoorbeeld aan VvE’s en woningbouwcorporaties, maar ook de schoonmaak van kantoren, winkelcentra, scholen of ziekenhuizen. Wij verzorgen voor u zowel het periodiek als eenmalig onderhoud van uw vloer. Bij Basale.nl bent u aan het juiste adres!

Meer weten?

Wij verzorgen graag het vloeronderhoud van uw gebouw en zorgen ervoor dat uw medewerkers hier geen hinder van ondervinden. We stemmen samen de ideale momenten af voor het onderhoud van uw vloeren, zodat het werk gewoon door kan gaan. Wel zo efficiënt!

Wilt u graag advies over specialist vloeronderhoud? Neem dan contact op met één van onze specialisten voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen graag langs om de mogelijkheden met u te bespreken.