Basale is een familiebedrijf dat al jarenlang uitblinkt in service en kwaliteit. Wij houden van een fris eindresultaat en daar zetten we ons iedere dag weer voor in. Dat doen we door het aanbieden van verschillende schoonmaakdiensten en werkzaamheden voor klein onderhoud, want wij vinden dat stapje extra belangrijk! Niet alleen in ons werk, dit zit in het DNA van al onze werknemers. We doen wat we beloven en het overtreffen van verwachtingen is voor ons eerder regel dan uitzondering.

We werken uitsluitend met mensen die passie voor en ervaring in hun vak hebben, hierdoor kunnen wij u de topkwaliteit leveren die u van een professioneel schoonmaakbedrijf mag verwachten.

  • Vertrouwde gezichten: wij werken met vaste mensen
  • 24/7 service: ook bij calamiteiten
  • Meer dan alleen een schoonmaakbedrijf
  • Korte lijnen en persoonlijk contact
  • Afspraak is afspraak

Duurzame inzetbaarheid met behulp van het ESF

Basale zet zich in voor het ‘verduurzamen’ van haar personeel met behulp van het ESF (Europees Sociaal Fonds). Dit willen wij onder andere bereiken door medewerkers meer gelegenheid te geven om vooruit te denken en ontwikkelingsmogelijkheden te bieden die bijdragen aan een bredere inzetbaarheid en een duurzaam dienstverband.