Het kantoor is voor iedere medewerker een plek die van groot belang is. U en uw werknemers brengen er veel tijd door, waardoor een fijne werkomgeving erg belangrijk is. Heeft uw bedrijf een flinke groei doorgemaakt en is het aantal werknemers uitgebreid? Dan is het misschien tijd om de inrichting van uw kantoor aan te passen door bijvoorbeeld extra tussenmuren te plaatsen.

Of zijn uw deuren in het appartementencomplex niet meer van deze tijd? Wij vervangen ze en zorgen dat ze goed zijn afgesteld. Kleine aanpassingen kunnen al zorgen voor een hele verbetering van de uitstraling. Wij creëren graag een fijne werk- en leefomgeving! Op welke manier dan ook. In overleg is bijna alles mogelijk.

De voordelen van uw kleine verbouwing uitbesteden aan Basale

  • Als schoonmaakbedrijf hebben wij oog voor detail en zorgen wij voor een schitterend eindresultaat van uw kleine verbouwing.
  • U heeft altijd één vertrouwd aanspreekpunt. Wij werken met vaste krachten met een bak aan ervaring.
  • Wij zijn transparant in ons werk én communicatie. Afspraak is bij ons afspraak, waardoor het gehele project soepel verloopt. U kunt snel genieten van de nieuwe uitstraling van uw gebouw.
  • Wij denken graag met u mee. Zo zorgen we er samen voor dat er een prettige werk- en leefomgeving wordt gecreëerd. Want daar worden we tenslotte allemaal vrolijk van!
  • Wij zijn een klein bedrijf met korte lijnen en een hoge flexibiliteit. Komt er een spoedklus tussendoor omdat er even iets tegenzit? Wij regelen het voor u!