Ramen wassen is geen klus om er ‘even’ bij te doen. Dat snappen wij maar al te goed. Wij begrijpen dat u graag bezig bent met uw core business, dat geldt immers ook voor ons! Wij zijn gespecialiseerd in glasbewassing van gebouwen en ontzorgen u hier graag in. Doordat onze specialisten het vak al vele jaren beoefenen, kunt u ervan op aan dat uw ramen streeploos worden schoongemaakt. Uw ramen en kozijnen zijn toch het visitekaartje van uw bedrijf!

Niet alleen zijn uw ramen weer transparant, ook hechten we veel waarde aan transparantie in onze communicatie. U weet precies wanneer en wat u van ons kunt verwachten. Bovendien denken wij graag met u mee. Als wij zien dat uw kozijnen geschilderd moeten worden, dan kaarten we dat ook bij u aan. We verzorgen ook kleine onderhoudswerkzaamheden waar schilderwerk een onderdeel van is. U hoeft niet op zoek te gaan naar een schildersbedrijf, wij kunnen dit meteen voor u regelen.

De voordelen van professionele glasbewassing

  • Uw ramen zijn uw visitekaartje. U kunt maar één keer een eerste indruk maken bij uw (potentiële) klanten.
  • Meer lichtinval in uw kantoorpand zorgt voor een stimulerende en rustgevende werkomgeving voor uw werknemers.
  • U zorgt ervoor dat zowel uw ramen als uw kozijnwerk jarenlang in topconditie blijven bij regelmatige schoonmaak.
  • Wij signaleren voor u achterstallig onderhoud op de plekken waar u niet dagelijks komt. Denk bijvoorbeeld aan gevelreiniging of -onderhoud.